Κατηγορία Προϊόντος:  Γάντια Μηχανής

€49,90

1-2 ημέρες

Μεταφορικά: €4,00

Αντικαταβολή: Δεν υποστηρίζεται

Custom culture. Όταν αναζητάτε τα αντικείμενα που γίνονται μόνο για εσάς. Έτσι, ήταν λογικό ότι η FIVE θα δημιουργούσε μια συλλογή από γάντια που απευθύνονται στους λάτρεις των custom μοτοσικλετών.
Σε αυτή τη σειρά θα βρείτε το γάντι που ταιριάζει με το στυλ της μοτοσικλέτας σας.
Όμορφη σχεδίαση, υψηλής ποιότητας, αυθεντικά υλικά, κυρίως από γνήσιο δέρμα που έχει επιλεγεί για την εξαιρετική ευελιξία και την αντοχή του, όλα σε συνδυασμό με εξαιρετικό φινίρισμα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς αυτής.
Ως ειδικοί στα γάντια, η FIVE προσφέρει πολλά περισσότερα από ένα κοινό custom γάντι. Όλη η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας στην εφαρμογή, την άνεση και την ασφάλεια βοήθησαν για να καταλήξουμε σε αυτή την Custom σειρά γαντιών.


Εξαιρετικά μαλακό δέρμα για μια εξαιρετικά ευχάριστη εμπειρία.
Zip-tab για εύκολο on / off.
Ρύθμιση με Velcro.
Διατρήσεις στα δάχτυλα, επάνω και τον αντίχειρα για σωστό εξαερισμό και στυλ. Το Custom Culture είναι ένα γάντι για τους λάτρεις των Custom μοτοσικλετών κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα με αυθεντικά υλικά υψηλής ποιότητας με εξαιρετική ευελιξία, όμορφη σχεδίαση και εξαιρετικό φινίρισμα.Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της FIVE στην εφαρμογή, την άνεση και την ασφάλεια βοήθησαν στο να προσφέρει πολλά περισσότερα από ένα κοινό custom γάντι.ΥλικόΔέρμαΕποχήΚαλοκαιρινόΧαρακτηριστικά Κατασκευή από μαλακό δέρμα Zip-Tab για εύκολο on/off Ρύθμιση με Velcro Διατρήσεις στα δάχτυλα

https://motohub.gr/Γάντια-Five-Texas-Λευκό-Καφέ-MM.FIV000TEX01

Κατασκευαστής: Five