Κατηγορία Προϊόντος:  Γάντια Μηχανής

€64,90

1-2 ημέρες

Μεταφορικά: €4,00

Αντικαταβολή: Δεν υποστηρίζεται

Το RS WP είναι ένα mid-season κοντό, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες αστικό γάντι που είναι ευπροσάρμοστο και πρακτικό. Με μετακαρπικά προστατευτικά διακριτικά τοποθετημένα κάτω από αδιάβροχο ύφασμα, κέλυφος στην παλάμη και ειδικότερα με μεμβράνη που προστατεύει από τη βροχή. Επίσης προστατεύει τον αναβάτη από τους κινδύνους σε περίπτωση πτώσης, όπως συμβαίνει λόγω κακοκαιρίας.
- Αδιάβροχη υφασμάτινη κατασκευή (επάνω) για αντοχή στις καιρικές συνθήκες / Συνθετικό δέρμα (παλάμη) για ανθεκτικότητα.
- Hipora® αδιάβροχη εσωτερική μεμβράνη.
- Bemberg ™ εσωτερική επένδυση.
- TPR προστατευτικά κελύφη κάτω από το ύφασμα.
- Προστατευτικό κέλυφος Hypothenar (παλάμη) TPR.
- Ενισχυμένη παλάμη από συνθετικό δέρμα.
- Μανσέτα από νεοπρέν για ρύθμιση, άνεση και ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες.
- Κλείσιμο με Flap + Velcro και συνθετικό δέρμα.
- Σύστημα TouchScreen ™ (σε δείκτη) για χειρισμό οθονών αφής χωρίς να αφαιρείτε το γάντι. Η Five κατασκεύασε ένα αστικό γάντι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες ευπροσάρμοστο και πρακτικό.Κάτω από το αδιάβροχο ύφασμα θα βρούμε προστατευτικά στα μετακαρπικά και στην παλάμη.Το RS WP μας δίνει μια ολοκληρωμένη προστασία σε περίπτωση κακοκαιρίας ή πτώσης.ΥλικόΣυνθετικό ύφασμαΕποχήΧειμερινόΧαρακτηριστικά Κατασκευή από συνθετικό ύφασμα Αδιάβροχη εσωτερική μεμβράνη Hipora Εσωτερική επένδυση Bemberg Προστατευτικό κέλυφος TPR Ενισχυμένη παλάμη από συνθετικό δέρμα Μανσέτα από Neopren Κλείσιμο με Velcro Flap και συνθετικό δέρμα Συμβατό με οθόνη αφής

https://motohub.gr/Γάντια-Five-RS-WP-Μαύρο-MM.FIV000RSW01

Κατασκευαστής: Five