Κατηγορία Προϊόντος:  Κράνη

€499,90

1-3 ημέρες

Μεταφορικά: €0,00

Αντικαταβολή: Δεν υποστηρίζεται

Τώρα με νέο Fit και 10% ελαφρύτερο, το Race Star Flex DLX είναι η πρώτη επιλογή. Προσφέροντας όλα τα χαρακτηριστικά και την προστασία του κορυφαίου αδερφού του (Prostar), το Race Star χρησιμοποιεί ένα κέλυφος carbon fiber 3k και είναι "συσκευασμένο" με τεχνολογία αιχμής για να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις. Η επένδυση Flex παρέχει ολοκληρωμένη προστασία, τα μαξιλαράκια Magnefusion εξασφαλίζουν ανώτερη άνεση με βέλτιστη εφαρμογή και ο προσανατολισμός του RaceView με την τεχνολογία ProTint Photochromic Shield σας προσφέρει μια τέλεια όψη της γραμμής τερματισμού. Η επιθυμία για νίκη ξεκινά απο το κεφάλι.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
- Κέλυφος: Κατασκευή κελύφους 3K Carbon.
- Γραμμή: Τώρα με θήκες για ηχεία / Αντιβακτηριακή επένδυση.
- Μάγουλα: Νέα μαξιλαράκια τριπλής πυκνότητας με προστιθέμενη επένδυση άνεσης.
- Πιστοποίηση: DOT, SNELL M2015

FLEX
Η πρώτη του είδους της, επένδυση κρούσης τριών στρωμάτων σχεδιασμένη για τη διαχείριση ενέργειας από τρία πιθανά σενάρια κρούσης: με χαμηλή, μεσαία και υψηλή ταχύτητα.
3Κ CARBON SHELL
Το κέλυφος από 3K carbon χαρίζει στο RACE STAR την εμφάνιση, την απόδοση και την αίσθηση ενός πραγματικού racing κράνους.
MAGNEFUSION™ REMOVABLE MAGNETIC CHEEKPADS
Το ενσωματωμένο μαγνητικό σύστημα στα “μάγουλα” καθιστά εύκολη την αφαίρεσή του σε περίπτωση ατυχήματος ή απλά για τον καλύτερο καθαρισμό τους.
Η έκδοση DLX περιλαμβάνει Pinlock, τσάντα μεταφοράς και 2 ζελατίνες (διάφανη + σκούρη φυμέ).

https://motohub.gr/Kράνος-Bell-Racestar-FLEX-DLX-μαύρο-ματ-MM.BEL000KRA244

Κατασκευαστής: BELL