Κατηγορία Προϊόντος:  Κράνη

€188,80

1-3 ημέρες

Μεταφορικά: €0,00

Αντικαταβολή: Δεν υποστηρίζεται

Το HORUS είναι το νέο flip-up κράνος της Caberg, για αστική και touring χρήση με πιστοποίηση ECE 22.05 P / J (έλαβε τη διπλή έγκριση τύπου P / J μετά την εκπλήρωση των απαιτήσεων που καθορίστηκαν από τους κανονισμούς δοκιμών ECE, τόσο για τα κράνη πλήρους προσώπου (P) όσο και για τα Jet (J) που επιτρέπουν την οδήγηση και με το σαγόνι του κράνους ανοιχτό).
Ο κομψός σχεδιασμός και τα πολύτιμα τεχνικά χαρακτηριστικά καθιστούν το HORUS το ιδανικό ταξιδιωτικό σύντροφο. Η εξωτερική ζελατίνα "PANORAMIC ULTRA-WIDE VISOR" προσφέρει ενισχυμένη ορατότητα, ίση με 82 °. Αυτό το εξαιρετικό χαρακτηριστικό επιτρέπει στον αναβάτη να "βυθιστεί" εντελώς στο περιβάλλον και να μειώσει σημαντικά τις κινήσεις του κεφαλιού, ενώ ελέγχει τις πληροφορίες στο ταμπλό ή το gps χωρίς να χάσει τη θέα μπροστά. Το HORUS είναι επίσης εξοπλισμένο με ένα φακό ορατότητας Pinlock Max για την ομίχλη και μία ενσωματωμένη φυμέ ζελατίνα Double Visor Tech, η οποία χρησιμοποιείται εύκολα (ακόμα και με γάντια).
Το σύστημα εξαερισμού προσφέρει τη βέλτιστη άνεση ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες, χάρη στην αεραγωγό στο προστατευτικό κάλυμμα του σαγονιού και μια μεγάλη ρυθμιζόμενη εισαγωγή αέρα στην κορυφή, δύο πίσω αεραγωγούς, ενσωματωμένα κανάλια στο εσωτερικό κέλυφος και υφάσματα που αναπνέουν στην επένδυση, που είναι εντελώς αφαιρούμενη και πλένεται.
Χάρη στον εσωτερικό χώρο που έχει ρυθμιστεί για το μικρόφωνο και τα ηχεία, το HORUS είναι έτοιμο να εξοπλιστεί με σύστημα ενδοεπικοινωνίας.
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
- Κέλυφος: LG CHEM HI-IMPACT ABS.
- Διπλή ζελατίνα (διάφανη + φυμέ).
- Σύστημα γρήγορης αποδέσμευσης.
- Antiscratch ζελατίνα με Pinlock MAX VISION.
- Μικρομετρική πόρπη.
- Εσωτερική κυκλοφορία αέρα
- Επένδυση που αφαιρείται και πλένεται.
- Αφαιρούμενο υποσιάγωνο.
- Δέχεται σύστημα ενδοεπικοινωνίας.

https://motohub.gr/Κράνος-Caberg-Horus-άσπρο-MM.CAB000KRA511

Κατασκευαστής: CABERG