Κατηγορία Προϊόντος:  Παιδικά Γυαλιά Ηλίου

€23,00

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Μεταφορικά: €2,19

Αντικαταβολή: €1,80

Παραλλαγές Προϊόντος

0 Likes

Τα γυαλιά ηλίου KOOLSUN FIT - NAVY SPRING BUD προορίζονται για γενική χρήση. Το παιδί σας θα λατρεύει να τα χρησιμοποιεί καθημερινά, στο σπίτι, στον κήπο, στο παιχνίδι με φίλους, στα ταξίδια και τις διακοπές. ΤΟ σκελετός προσαρμόζεται άνετα στο πρόσωπο του παιδιού σας και οι βραχίονες είναι αντιολισθητικοί.

 

Το FIT - NAVY SPRING BUD έχει ιδιαίτερα χρώματα που το κάνουν να ξεχωρίζει. Ο σκελετός και οι βραχίονες είναι απόλυτα εύκαμπτοι, σε μπλε χρώμα συνδυασμένο με πράσινο χρώμα.

 

Επιπλέον, οι γκρι φακοί είναι κατασκευασμένοι από ισχυρό πολυανθρακικό που δεν μπορεί να σπάσει. Οι φακοί είναι πιστοποιημένοι με οπτική κατηγορία 1 και κατηγορία. 3, ικανοί 100% για τον αποκλεισμό της επιβλαβούς ακτινοβολίας UV-A και UV-B. Σε περίπτωση που ένας φακός γρατζουνιστεί τυχαία, μην ανησυχείτε, καθώς τα φίλτρα UV-A και UV-B είναι ενσωματωμένα στο φακό και δεν βρίσκονται σε μεμβράνη στο εξωτερικό του φακού. Ως αποτέλεσμα, τα μάτια του παιδιού σας προστατεύονται 100% ακόμη και όταν γδαρθούν οι φακοί.

 

Τα γυαλιά ηλίου KOOLSUN FIT διαθέτουν μια δωρεάν θήκη μικροϊνών για ασφαλή αποθήκευση με τυπωμένο το λογότυπο Koolsun.

 

Τα χαρακτηριστικά του προϊόντος είναι:

 

Ηλικία 3-6 ετών.

Οι φακοί UV400 είναι κατασκευασμένοι από άθραυστο πολυανθρακικό. Είναι οπτικής κλάσης 1 και CE 3 που εμποδίζουν το UV-A & UV-B 100%.

Ο σκελετός και οι βραχίονες είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό, ελαστικό και ισχυρό TPE.

Χρώμα σκελετού και βραχίονα: Μπλε και Πράσινο.

Χρώμα φακού: Γκρι.

Τα γυαλιά ηλίου διατίθενται σε ένα διαφανές προστατευτικό κουτί για εύκολη αποθήκευση στο σπίτι.

Φυλλάδιο προϊόντος.

SPECS: πλάτος φακού 48 mm, ύψος φακού 33 mm, πλάτος γέφυρας μύτης 15 mm, μήκος ναού 110 mm, μέγιστο εσωτερικό πλάτος 110 mm.

https://watchoutlet.gr/product/koolsun-cf80ceb1ceb9ceb4ceb9cebaceac-ceb3cf85ceb1cebbceb9ceac-ceb7cebbceafcebfcf85-fit-navy-spring-bud-3-6-ceb5cf84cf8ecebd/