Κατηγορία Προϊόντος:  Στρώματα

€520,80

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Μεταφορικά: €5,00

Αντικαταβολή: Δεν υποστηρίζεται

Στρώμα διπλό Evora διπλής όψης με αφρό πολυουρεθάνης 160x200x20εκ. ISLE.

Εγγύηση:15 χρόνια
Υψος:20 εκ
Σύνθεση: Αφρό πολυουρεθάνης, Αφρός HR
Σκληρότητα: Σκληρός
Κατασκευασμένο στην Ιταλία
Δύο διαφορετικές σκληρότητες εκατέρωθεν
Στρώμα με μαλακό αφρό στη μία πλευρά
Πιο σκληρός πυρήνας αφρού για σταθερή υποστήριξη
Υφάσματα με υψηλό επίπεδο εξαερισμού
Σύνθεση: Αφρός μνήμης, αφρός HR
Με ποια μορφή παραδίδεται: Σε ρολό

Το Evora είναι ένα σκληρό στρώμα διπλής όψης. Στην πιο μαλακή πλευρά του στρώματος προστίθενται 3 εκατοστά μαλακού αφρού. Είναι κατάλληλο για όσους αναζητούν σταθερό ορθοπεδικό στήριγμα σε θέση ύπνου στο πλάι. Στην άλλη πλευρά του στρώματος, η αίσθηση έχει μια σταθερή ορθοπεδική βάση και σταθερή στήριξη ολόκληρου του σώματος. Η σκληρότερη πλευρά είναι κατάλληλη για ύπνο ανάσκελα.

Ο πυρήνας του Evora είναι κατασκευασμένος από αφρό 16 cm με ελαστικότητα μεγάλης διάρκειας. Είναι ανθεκτικό στην πίεση, δεν παραμορφώνεται και εγγυάται μακροχρόνια αντοχή. Το σώμα λαμβάνει σταθερή στήριξη στα κύρια σημεία επαφής με το στρώμα - ώμους, λεκάνη και πόδια, γεγονός που εξασφαλίζει τη σωστή θέση ύπνου με όρθια σπονδυλική στήλη.

Το αντιαλλεργικό κλωστοϋφαντουργικό προϊόν παρέχει ξηρό περιβάλλον ύπνου και εμποδίζει τη συγκράτηση υγρασίας στο στρώμα. Ο υψηλός αερισμός επιτρέπει τη συνεχή κυκλοφορία του αέρα και αποτρέπει την κατακράτηση σκόνης.

Όλα τα στρώματα iSleep είναι διπλής όψης και μπορούν να περιστραφούν, γεγονός που συμβάλλει στη μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης τους. Τα στρώματα διπλής όψης τοποθετούνται σε πλαίσια στρωμάτων με λαμέλες, που επιτρέπουν την ελεύθερη κυκλοφορία του αέρα.

https://zhta.gr/product/στρώμα-διπλό-evora-διπλής-όψης-με-αφρό-πολυ-2/