Κατηγορία Προϊόντος:  Λουράκια Ρολογιών

€7,00

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Μεταφορικά: €2,50

Αντικαταβολή: €1,50

0 Likes

 

Άνετη, ευέλικτη και μεταβαλλόμενη απόχρωση στον ήλιο - Μπορείτε να το προσαρμόσετε τέλεια στο πλάτος του καρπού σας : η ταινία έχει έως και 12 τρύπες. Το λουράκι είναι από μαλακή σιλικόνη φινιρισμένη με στρογγυλεμένες άκρες, χάρη στην οποία ταιριάζει άνετα στο χέρι. Είναι συμπαγές και φιλικό προς το δέρμα.

Προδιαγραφές:


Μήκος ζώνης: 247 mm
Ρύθμιση ζώνης: 155-219 mm
Υλικό: TPU + κράμα αλουμινίου (κούμπωμα)


Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του συγκροτήματος:


Μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που δεν τους αρέσει η μονοτονία - η ένταση της απόχρωσης της μπάντας αλλάζει ανάλογα με τον φωτισμό του ήλιου.
Άνετο τόσο για τζόκινγκ όσο και για καθημερινή χρήση. Η απαλή και εύκαμπτη σιλικόνη δεν ταλαιπωρεί το δέρμα, είναι λεπτή στην αφήΑλλαγή αποχρώσεων
Το λουράκι σιλικόνης αλλάζει την ένταση του χρώματός της ανάλογα με το πόσο ηλιακό φως πέφτει πάνω της. Στο φως, η λωρίδα έχει πιο ζωντανή απόχρωση, είναι πιο σκούρο. Γίνεται πιο διαφανές όταν δεν εκτίθεται στο άμεσο φως.

Άνετο για καθημερινή χρήση
Είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη - ένα εύκαμπτο υλικό που είναι ευχάριστο στην αφή, δεν κολλάει στο δέρμα και δεν καίγεται. Η ομοιόμορφη δομή της ζώνης, οι λείες και στρογγυλεμένες άκρες εξασφαλίζουν υψηλή άνεση χρήσης. Έτσι, μπορείτε να το φοράτε τόσο στη δουλειά όσο και κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων (ακόμα και ο ιδρώτας δε θα το βλάψει!).

https://www.allyouwant.gr/antallaktiko-loeraki-silikones-poe-allazei-chroma-yia-xiaomi-mi-band-3-4-thiafano-se-maero-oem.html

Brands: OEM