Κατηγορία Προϊόντος:  Καθισματάκια Αυτοκινήτου

€349,90

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Μεταφορικά: €0,00

Αντικαταβολή: €2,00

0 Likes

CYBEX SIRONA Z I-SIZE
Οι γονείς που θέλουν τη μέγιστη ασφάλεια για το παιδί τους χρειάζονται προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους με κάθε τρόπο.
Με το CYBEX Sirona Z i-Size έχουμε θέσει νέα πρότυπα στον τομέα της προστασίας από την πρόσκρουση, συνδυάζοντάς τα σε ένα κάθισμα αυτοκινήτου που καλύπτει όλες τις ανάγκες. Το Sirona Z i-Size είναι ένα νέο κάθισμα αυτοκινήτου στη γραμμή CYBEX Z-Line που μπορεί να περιστρέφεται 360 °.
Σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το παιδί σας στο κάθισμα γυρίζοντάς το προς το μέρος σας και είναι εύκολη η εναλλαγή μεταξύ της όψης που βλέπει προς τα πίσω και προς τα εμπρός. Το ρυθμιζόμενο προσκέφαλό του σε 12 βήματα και 5 θέσεις κλίσης καθιστούν αυτό το κάθισμα επιπλέον εργονομικό.


Το Sirona Z i-size συμπεριλαμβάνει το μαξιλάρι του νεογέννητου inlay
Σύστημα L.S.P.
Η τεχνολογία Μείωσης Ενέργειας (ER-Tech) προσφέρει αυξημένη ασφάλεια για το παιδί σας στη θέση προσανατολισμού προς τα εμπρός σε περίπτωση πρόσκρουσης.
Κατάλληλο για παιδάκι με ύψος από 45 έως 105 εκ.
Ο καινοτόμος περιστροφικός μηχανισμός 360 ° παρέχει μια άνετη θέση εισόδου και εξόδου με λιγότερη πίεση στις πλάτες των γονέων.
Ο έλεγχος κατεύθυνσης οδήγησης (D.D.C.) αποτρέπει την εσφαλμένη χρήση σε χρήση προς τα εμπρός προτού το παιδί γίνει τουλάχιστον 16 μηνών και 76 cm ψηλό.
Ρυθμιζόμενο ύψος προσκέφαλου.
Λειτουργία κλίσης με το ένα χέρι.
Τα υφάσματα πλένονται στο πλυντήριο στους 30 °.
Μετρήσεις σε mm: L 715 x W 430 x H 620
Βάρος: 15,0 kg
Η βάση Base Z δεν περιλαμβάνεται
Σχεδιασμένο στη Γερμανία

Κατασκευαστής: Cybex