Κατηγορία Προϊόντος:  Καθισματάκια Αυτοκινήτου

€179,90

Κατόπιν παραγγελίας

Μεταφορικά: €0,00

Αντικαταβολή: €2,00

0 Likes

To Aton M διαθέτει αφαιρούμενο εσωτερικό μαξιλάρι που εξασφαλίζει σχεδόν επίπεδη θέση για πρόωρα και νεογέννητα μωράκια. Όταν τοποθετηθεί μαζί με τη βάση IsoFix Base M (πωλείται ξεχωριστά) το κάθισμα συμβαδίζει με το ευρωπαϊκό  προτύπο ασφαλείας Ι-Size. 
Σε συνδυασμό με το σύστημα L.S.P. και σκελετό που είναι σχεδιασμένος να απορροφά την ενέργεια προστατεύει το μωρό. Το ρυθμιζόμενο ύψος του προσκέφαλου, οι ζώνες με μαλακά μαξιλαράκια και η XXL κουκούλα του εξασφαλίζουν άνετες βόλτες!

Σύστημα M-Line Modular 
11 ρυθμιζόμενες θέσεις ύψους προσκέφαλου με ενσωματωμένους οδηγούς για τις ζώνες
Ενσωματωμένο σύστημα L.S.P.
Αφαιρούμενο εσωτερικό μαξιλάρι
Χρήση σε συνδυασμό με καρότσι (Travel System)

Σύστημα M-Line Modular
Το σύστημα αυτό προσφέρει το συνδυασμό του Aton M με τη Βάση Μ στην οποία μπορεί αν τοποθετηθεί και το κάθισμα Sirona M2 i-size ώστε να έχετε μια βάση για 2 καθίσματα.11 θέσεις ρύθμισης ύψους για άνεση και maximum προστασία. Επιτρέπει στο κάθισμα να μεγαλώνει μαζί με το μωρό σας, προσφέροντάς σας έτσι τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε για περισσότερο καιρό. Τα προστατευτικά για το κεφάλι και τους ώμους μεγαλώνουν και αυτά τηρώντας τις ανάγκες χώρου του μωρου.
Σύστημα L.S.P.
Το σύστημ L.S.P. (Linear Side-impact Protection) παρέχει έξτρα προστασία στο μωρό σας στην περίπτωση πλαϊνής σύγκρουσης. Απορροφά συστηματικά τις δυνάμεις που απελευθερώνονται χάρη στα προστατευτικά κεφαλιού και ώμων. Ταυτόχρονα η κινητική ενέργεια του σώματος κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης απορροφάται και αυτή και το κεφάλι του παιδιού «οδηγείται» σε ασφαλή θέση.
Διαστάσεις: 66 x 44 x 39 cm
Βάρος: 4,2 κιλά
Όλα τα υφάσματα αφαιρούνται και πλένονται στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς
 

Κατασκευαστής: Cybex