Κατηγορία Προϊόντος:  Διάφορα Βρεφικά Παιχνίδια

€18,90

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Μεταφορικά: €4,00

Αντικαταβολή: €2,00

0 Likes

Μοναδικά σχεδιασμένο μαξιλάρι στήριξης κοιλίτσας για ενθάρρυνση του μωρού καθώς σηκώνει το κεφάλι του, ενισχύοντας έτσι το λαιμό του και τους ραχιαίους μυς.
 Με αποσπώμενη κουδουνίστρα δαχτυλίδι και ένα μασητικό. Πολύχρωμες εικόνες και εξτρά μαλακό ύφασμα στο πίσω μέρος του μαξιλαριού.
 Το μαξιλαράκι βρεφικής ανάπτυξης development pillow έχει πολύχρωμες παραστάσεις , εξαιρετικά μαλακό ύφασμα στην πλάτη του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια κατάλληλη για την εξάσκηση των μυών του μωρού ,της κεφαλής και του αυχένα .
Ο μοναδικός σχεδιασμός του βοηθάει το μωρό σας να σηκώσει το κεφαλάκι του και το λαιμό του και ενισχύει την ανάπτυξη των κινητικών του δεξιοτήτων.
Εμείς στο Taf Toys πιστεύουμε ότι και τα 4 αναπτυξιακά στοιχεία (συναισθηματική νοημοσύνη, γνωστική λειτουργία, αισθήσεις και κινητικές δεξιότητες) αλληλεπιδρούν για να ενισχύουν το ένα το άλλο δίνοντας σ τα μωρά τις καλύτερες αναπτυξιακές δυνατότητες για την ηλικία τους. Όπως όλα τα προϊόντα Taf Toys το Development pillow έχει σχεδιαστεί όμορφα χρησιμοποιώντας χιουμοριστικές πολύχρωμες και γοητευτικές εικονογραφήσεις από τον διάσημο Γάλλο εικονογράφο- συγγραφέα για παιδιά Alain Crozon.
ηλικία-0+

Κατασκευαστής: Taf Toys