Κατηγορία Προϊόντος:  Καθισματάκια Αυτοκινήτου

€215,20

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Μεταφορικά: €0,00

Αντικαταβολή: €2,00

0 Likes

Το κάθισμα Newton είναι σχεδιασμένο για τη μεταφορά του μωρού σε αυτοκίνητα εξοπλισμένα με υποδοχές Isofix και άνω σημείο πρόσδεσης για να παρέχει ασφάλεια και άνεση. Το παιδικό κάθισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς προσαρμόζεται στην ανάπτυξη του παιδιού.
Το ανατομικό κάθισμα έχει τη δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης της πλάτης σε τέσσερις θέσεις, εξασφαλίζοντας ένα άνετο και ξεκούραστο ταξίδι. Διαθέτει ένα μαλακό μαξιλάρι το οποίο κάνει το κάθισμα άνετο για τα μικρά παιδιά
Για τα μικρά : Ενσωματωμένο σύστημα πρόσδεσης 5 σημείων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το Group 1 (9 ως 18Kg) εγκατεστημένο με τη βοήθεια συστήματος Isofix και συνδέσεων άνω σημείου πρόσδεσης.
Από τα 15 έως τα 36 κιλά (έως περίπου 12 ετών) : Η εγκατάσταση για τα Group 2-3 (15 ώς 36 kg) γίνεται με λη χωρίς συνδέσεις Isofix, αλλά πάντα με τη βοήθεια των ζωνών ασφαλείας του αυτοκινήτου
Εργονομική θέση με βάση από αφρώδες υλικό : Το εργονομικό και κεκλιμένο σχήμα του εμποδίζει το κεφάλι του παιδιού να πέσει μπροστά κατά τη διάρκεια του ύπνου ενώ το προσκέφαλο διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος 9 θέσεων για να ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού. Η τεχνολογία Side Head Protection με πλευρικά ένθετα από EPS αυξλανει την προστασία του προϊόντος σε περίπτωση πλευρικών συγκρούσεων.
Χαρακτηριστικά :

Δομή πλατοκαθίσματος με 116 ομοιόμορφα κατανεμημένες οπές για εξαερισμό
Ανάκλιση σε 4 θέσεις με το ένα χέρι για ένα χέρι για ένα εγγυημένα άνετο και χαλαρωτικό ταξίδι
Προσκέφαλο ρυθμιζόμενο σε 9 θέσεις (4 για το GROUP 1 και 5 για το GROUP 2 και 3)
Με συνδέσεις ISOFIX εύκολες στην αποσύνδεση
Αφαιρούμενα και πλενόμενα καλύμματα στους 30 °C στο χέρι

Κατασκευαστής: Inglesina

Σχετικά Προϊόντα