Κατηγορία Προϊόντος:  Καρεκλάκια - Καθισματάκια Φαγητού

€89,00

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Μεταφορικά: €0,00

Αντικαταβολή: €2,00

0 Likes

Η Pappy, η καρέκλα φαγητού από μασίφ ξύλο οξιάς, έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται στα στάδια ανάπτυξης του παιδιού. Είναι κατάλληλη για μωρά από 6 μηνών.
Ένα χαριτωμένο κεφαλάκι αρκούδου διακοσμεί την πλατη του καθίσματος, το οποίο είναι μελετημένο να εξασφαλίζει τη σωστή θέση της σπονδυλικής στήλης του μωρού. Το ύψος της πλάτης προστατεύει και υποστηρίζει την περιοχή των ώμων και του λαιμού, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Το κάθισμα, όπως και το υποπόδιο, προσαρμόζονται σε διαφορετικά ύψη.
Διαθέτει, επίσης, αφαιρούμενη ξύλινη μπάρα προστασίας και ζωνάκι για το στάδιο που το μωρό δεν έχει ακόμη στηρίξει σταθερά τη μεσούλα του.
Μπορείτε να μετακινήσετε ή να αφαιρέσετε την μπάρα προστασίας, το υποπόδιο και το κάθισμα εύκολα και με ασφάλεια, χάρη στο σύστημα κλειδώματος χωρίς βίδες.
Το πόδια της καρέκλας έχουν λαστιχένια επένδυση, ώστε η καρέκλα να μην κάνει θόρυβο και αφήνει σημάδια στο πάτωμα όταν τη μετακινείτε.
Μπορεί να συνδυαστεί με ξύλινο ή πλαστικό δίσκο, μαξιλαράκι υφασμάτινο ή από PVC και ζώνη 4 σημείων. Το καρεκλάκι φαγητού διαθέτει τις απαραίτητες υποδοχές για να στερεώσετε τη ζώνη ασφαλείας 4 σημείων.
Εναρμονισμένη με τα πρότυπα ασφαλείας ΕΝ14988:2006.

Κατασκευαστής: Pali