Κατηγορία Προϊόντος:  Διάφορες Συσκευές

€31,65

1-3 ημέρες

Μεταφορικά: €6,40

Αντικαταβολή: €1,40

0 Likes

Aνθεκτική κατασκευή.Ο διανομέας ξηρού φαγητού διαθέτει χαρακτηριστικά αεροστεγούς καλύμματος στα δοχεία για να διατηρήσει τη φρεσκάδα κάθε είδους ξηρού φαγητού που είναι αποθηκευμένο μέσα για 45 ημέρες.

Κάθε ένα από αυτά τα δύο δοχεία διανομής τροφίμων μπορεί να χωρέσει έως και 17,5 ουγκιές / 0,5 κιλά από ένα ευρύ φάσμα ξηρών τροφών. Οι δύο συσκευές διανομής τροφίμων είναι κατάλληλες για δημητριακά, πλιγούρι βρώμης, καραμέλα, granola, φρούτα, φασόλια, σταφίδες, ρύζι, ζυμαρικά, τρόφιμα για σκύλους, τρόφιμα για γάτες, αμύγδαλα, σοκολάτες, ποικιλίες ξηρών καρπών, κόκκους καφέ, αποξηραμένα φρούτα και πολλά άλλα.

Αποφύγετε τυχόν ακαταστασία νέων και παλαιών κιβωτίων δημητριακών στο ντουλάπι σας. Έχοντας αυτούς τους διανομείς μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι τα ξηρά σας φαγητά παραμένουν φρέσκα και νόστιμα, σε σύγκριση με το να τα αφήνετε σε μερικά ανοιχτά κουτιά, να απαλλαγείτε από επιπλέον κιβώτια από το ντουλάπι σας και να χρησιμοποιείτε αυτόν τον χώρο πιο αποτελεσματικά διαθέτοντας αυτούς τους δίδυμους διανομείς δημητριακών.

Αυτοί οι δίδυμοι διανομείς είναι εξαιρετικά απλοί και εύκολοι στη χρήση και διαθέτουν το σύστημα ελέγχου των μερίδων, απλά τοποθετήστε το μπολ κάτω από το στόμιο και το περιστρεφόμενο στρόφαλο για μια περιστροφή για να διανείμετε περίπου 1 ουγκιά ανά συστροφή. Κάνει τόσο εύκολο για τα παιδιά να υπηρετούν και να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Αυτοί οι δίδυμοι διανομείς είναι επίσης ανθεκτικότητα στις γρατζουνιές.

https://www.keshop.gr/el/products/details/GIA-TIN-KOYZINA/DIPLO-AEROSTEGES-DOXEIO-KSIRAS-TROFIS-SE-MAYRO-XROMA-CEREAL-DESPE

Κατασκευαστής: OEM

Σχετικά Προϊόντα