Κατηγορία Προϊόντος:  Αφρόλουτρα

διάθεση τιμής σύντομα

Το προϊόν δεν διατίθεται για ηλεκτρονική πώληση

Βαθιά αναζωογονητικό σαμπουάν και αφρόλουτρο. Ένας πλούσιος αφρός με ισορροπημένο pH, που αναζωογονεί & καθαρίζει απαλά τα μαλλιά & το δέρμα ταυτόχρονα.
250 ml. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - απόλυτη αίσθηση καθαριότητας
Νέο [3D]MEN: Η Απόλυτη Διάσταση Περιποίησης για τους Άνδρες
Το [3D]MEN, είναι το πρώτο brand της Schwarzkopf Professional αποκλειστικά σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες και απαιτητικές ανάγκες των αντρών με ένα πραγματικά «τρισδιάστατο» τρόπο. Η νέα ολοκληρωμένη σειρά [3D]MEN αποτελείται από έξι προϊόντα περιποίησης και τρία styling.
Κάθε προϊόν της νέας ολοκληρωμένης σειράς [3D]MEN, ανταποκρίνεται σε τρεις βασικές ανάγκες της ανδρικής περιποίησης, ακολουθώντας τις αρχές του [3D] Tricho-System: η γνώση των μαλλιών, του τριχωτού και της ρίζας. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης των μαλλιών, με άμεσα αντιληπτά αναζωογονητικά αποτελέσματα τροφοδοτούμενα από τα επιστημονικώς αποδεδειγμένα ενεργά συστατικά του. Η νέα καινοτομική σειρά styling συμπληρώνει την ολοκληρωμένη εμπειρία [3D]MEN. Τα επαγγελματικά προϊόντα styling [3D]MEN καλύπτουν τις τρεις βασικές διαστάσεις του ανδρικού styling: [1] κράτημα, [2] υφή και [3] φορμάρισμα.
ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ - για βαθιά αναζωογονημένο τριχωτό

Σχετικά Προϊόντα