Ποιοι ειμαστε

Η παρούσα Ηλεκτρονική Αγορά Προϊόντων αποτελεί μέρος της ευρύτερης πρωτοβουλίας των Ελληνικών Επιμελητηρίων και τη συνεργασία της Knowledge Α.Ε.

“ Στηριζουμε τις τοπικες επιχειρησεις σε ολη την Ελλαδα.”

Η νέα αντίληψη στην προβολή της τοπικής αγοράς και στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Στηρίζουμε την τοπική αγορά

Σας καλωσορίζουμε στην Ηλεκτρονική Αγορά Προϊόντων www.DirectMarket.gr της Εταιρίας με την επωνυμία «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με διακριτικό τίτλο «Knowledge Α.Ε.», με έδρα την Πάτρα, επί της οδού Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 37. Η εταιρεία μας επιδιώκει αξιοποιώντας την πολυετή πείρα της στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προβολής και προώθησης εταιριών, προϊόντων και υπηρεσιών, σύμφωνα τους όρους που περιγράφονται κατωτέρω, τους οποίους ο χρήστης/μέλος με την πρόσβαση, περιήγηση και την χρήση της ως άνω ιστοσελίδας αποδέχεται πλήρως και ανεπιφυλάκτως. 

Η Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά www.DirectMarket.gr υποστηρίζει δυναμικά και ουσιαστικά όλες τις τοπικές επιχειρήσεις να παρέχουν σε ανταγωνιστικές τιμές τοπικά ή άλλα προϊόντα απευθείας στον κάθε έλληνα ή ξένο καταναλωτή. Παράλληλα επιτυγχάνεται σημαντική προβολή όλων των συμμετεχόντων επιχειρήσεων και των προσφερόμενων προϊόντων/υπηρεσιών τους.

Στρατηγικές συνεργασίες

Η Ηλεκτρονική αγορά www.DirectMarket.gr στηρίζεται από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και τα Ελληνικά Εμπορικά Επιμελητήρια. Αποτελεί κοινή Επιμελητηριακή προσπάθεια για την δημιουργία ουσιαστικών ανταποδοτικών υπηρεσιών για την στήριξη των επιχειρήσεων και των τοπικών αγορών που υλοποιείται και υποστηρίζεται δυναμικά μέσω της Ηλεκτρονικής αγοράς www.DirectMarket.gr. Η στρατηγική αυτή συνεργασία πιστοποιήθηκε με την ομόφωνη έγκριση της Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Εταιρίας "ΟΜΗΡΟΣ" της ΚΕΕΕ στις 24/12/2014 και των συνεργαζόμενων Ελληνικών Επιμελητηρίων για την παροχή σε Πανελλήνια Βάση "Ανταποδοτικών Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για την ανάπτυξη της Ανταγωνιστικότητας & της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και την στήριξη των Τοπικών Αγορών".

Απλοποιούμε τις διαδικασίες

Η συμμετοχή των Επιχειρήσεων γίνεται εύκολα μέσω επικοινωνίας με το Τοπικό Επιμελητήριο ή κατευθείαν με την Εταιρία Knowledge (+30 2610452820, info@knowledge.gr, www.knowledge.gr) ή συμπληρώνοντας τα στοιχεία της στην φόρμα της Ενότητας «Δημιουργήστε το δικό σας κατάστημα». Η επιχείρηση μπορεί είτε να προβάλει απλά τα προϊόντα της είτε και να τα πουλάει ηλεκτρονικά. Η λήψη και παρακολούθηση των παραγγελιών προϋποθέτει απλά μια απλή σύνδεση στο Διαδίκτυο (Internet) μέσω εύχρηστης και απλή εφαρμογής ενώ κάθε παραγγελία αποστέλλεται επιπλέον και στο email της επιχείρησης. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες.

Μείνετε ενημερωμένοι

Συνεχίζεται η προσπάθεια να ενταχθούν το σύνολο των Εμπορικών Επιμελητηρίων και οι νομοί της Ελλάδος ώστε να συμπεριληφθούν προϊόντα και επιχειρήσεις από κάθε μέρος της χώρας μας. Για αυτό μείνετε συντονισμένοι γιατί συνεχώς θα υπάρχουν νέες συνεργασίες με Επιμελητήρια και Επιχειρήσεις.

Συμμετοχή - προϋποθέσεις

Η αγορά www.DirectMarket.gr είναι ανοιχτή για όποιο Επιμελητήριο επιθυμεί να συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια ώστε να ανεβούν τοπικές επιχειρήσεις από όλη της Ελλάδα. Η Επιχείρηση που προβάλλεται μέσω του www.DirectMarket.gr δεν χρειάζεται κάποια δική του υποδομή πέρα από μια απλή πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η διαχείριση της παρουσίασης της κάθε Επιχείρησης, των προϊόντων της, των τιμών τους, των παραγγελιών, γίνεται με την χρήση ενός κοινού browser από την ίδια την επιχείρηση χωρίς να μεσολαβεί τρίτος ενώ παρέχεται πλήρης εξ αποστάσεως εκπαίδευση.