Κατηγορία Προϊόντος:  Διάφορα Περιποίησης Αυτοκινήτου

€4,50

Άμεσα Διαθέσιμο

Μεταφορικά: €3,95

Αντικαταβολή: €2,50

Κάθε σύστημα κλιματισμού οχήματος μπορεί να μολυνθεί οδηγώντας σε επιβλαβή βακτήρια, δυσάρεστες οσμές και μειωμένη ροή αέρα. Η πιστοποιημένη βιοκτόνος φόρμουλα μας απολυμαίνει και ανανεώνει ολόκληρο το σύστημα Air-Condition σας σε περίπου 15 λεπτά, αφήνοντάς το καθαρό και ανανεωμένο, αφαιρώντας τις άσχημες οσμές, συμπεριλαμβανομένων των ζώων και του καπνού.

 

Δοκιμασμένο και πιστοποιημένο από το Υπουργείο Υγείας της Πολωνίας, αρ. πιστοποιητικού 8291/20.

 

Συσκευασία 200ml.

 


Οδηγίες χρήσης


Ανοίξτε στο μέγιστο όλους τους αεραγωγούς και βεβαιωθείτε ότι όλα τα παράθυρα είναι κλειστά. Ενεργοποιήστε το σύστημα κλιματισμού στο μέγιστο (εσωτερική ψύξη) επιλέγοντας την ανακύκλωση αέρα.

Ανακινήστε καλά το δοχείο και τοποθετήστε το στο ειδικά σχεδιασμένο χώρο της συσκευασίας. Μετακινήστε το κάθισμα του οδηγού όσο πιο μπροστά γίνεται. Πιέστε την βαλβίδα για να κλειδώσει και τοποθετήστε το δοχείο πίσω από το κάθισμα του οδηγού.

Κλείστε τις πόρτες του αυτοκινήτου και αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά.

Απενεργοποιήστε το σύστημα κλιματισμού, αφαιρέστε το δοχείο και αερίστε καλά το όχημά σας.

Προσοχή! Κατά την εφαρμογή απαγορεύεται το κάπνισμα και συσκευές σπινθηρισμού ή φλόγας. Τα φίλτρα καμπίνας πρέπει να αλλάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή του οχήματός σας. Συνίσταται καθαρισμός του συστήματος κλιματισμού δύο φορές το χρόνο.

https://kokkinoplitis.gr/καθαριστικό-σπρέι-κλιματισμού-autoland-fresh-linen-200ml_p39980.html

Κατασκευαστής: Autoland