Κατηγορία Προϊόντος:  Εκπαιδευτικά Παιχνίδια

€230,00

Κατόπιν παραγγελίας

Αντικαταβολή: €1,24

Το Thymio είναι ένα μικρό ρομπότ που θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε τον κόσμο της ρομποτικής και της τεχνολογίας, να μάθετε τη γλώσσα των ρομπότ και να μυηθείτε στον προγραμματισμό. Μπορείτε να το προγραμματίσετε και να πραγματοποιήσετε πολλά πειράματα. Με το Thymio, οι βασικές αρχές της ρομποτικής και του προγραμματισμού γίνονται έννοιες που ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Μόνος, με τους φίλους ή τους γονείς σας, προγραμματίστε το ρομπότ σας ώστε να γίνει ο ήρωας των περιπετειών σας. Μπορείτε να μάθετε προγραμματισμό με τη χρήση του ρομπότ Thymio μέσω μιας σειράς διαφόρων γλωσσών και περιβαλλόντων που διαθέτει. Οι βασικές συμπεριφορές του ρομπότ και τα διαφορετικά περιβάλλοντα προγραμματισμού επιτρέπουν σε παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω να ανακαλύψουν τον φανταστικό κόσμο της ρομποτικής και της τεχνολογίας.

Αυτές οι δυνατότητες προγραμματισμού έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά από επιστήμονες και καινοτομίες, όπως η παρουσίαση σε πραγματικό χρόνο ποιο μέρος του προγράμματος εκτελείται, έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνουν την διαδικασία της μάθησης. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη με την ασύρματη έκδοση του Thymio, καθώς μπορείτε να αναλύσετε πώς εκτελείται το πρόγραμμα σας σε πραγματικό χρόνο, ενώ το ρομπότ λειτουργεί και κινείται στον χώρο.

Παίζω & Μαθαίνω. Για ηλικίες από 6 έως 99 ετών

Αισθητήρες: 9 αισθητήρες απόστασης / εγγύτητας υπέρυθρης ακτινοβολίας (IR) με εμβέλεια περίπου στα 10cm, 5 κουμπιά αφής, 1 επιταχυνσιόμετρο τριών αξόνων, 1 αισθητήρα θερμοκρασίας, 1 μικρόφωνο (εγγραφή / ανίχνευση ήχων), 1 IR δέκτη για τηλεχειριστήριο, 1 μονάδα ασύρματης επικοινωνίας 2.4 GHz protocol 802.15.4.

Ενεργοποιητές: 39 LED για δημιουργία χρωματικών εφέ, 2 DC κινητήρες με ρόδες και έλεγχο ταχύτητας με μέγιστη ταχύτητα 14 cm/s, 1 μεγάφωνο για αναπαραγωγή ήχων.

Μπαταρία: Li-Po, 3.7V, 1500 mAh επαναφορτιζόμενη μέσω USB, με αυτονομία μεταξύ 3 και 5 ωρών, χρόνο πλήρους φόρτισης 1 έως 2 ώρες.

Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά: Διαθέτει μια τρύπα ανάμεσα στους τροχούς για συγκράτηση μαρκαδόρου για να σχεδιάσετε τη διαδρομή κίνησης ή γεωμετρικά σχήματα. Υποδοχή κάρτας MicroSD (για εγγραφή εσωτερικών δεδομένων, μουσικής ή αποθήκευση προγράμματος). Ένα άγκιστρο στο πίσω μέρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να τραβήξει ένα ρυμουλκούμενο. Υποδοχές για προσάρτηση εξωτερικών δομικών στοιχείων / τουβλάκια LEGO.

Βάρος 270 gr. Διατάσεις 11 cm x 11.2 cm x 5.3 cm.

Εγγύηση: 12 μήνες