Κατηγορία Προϊόντος:  Στρώματα

€679,60

Παράδοση 4-10 ημέρες

Αντικαταβολή: €5,00

Στρώμα Achaia Strom Royal Springs Latex 180x200x30cm
 
Το στρώμα Achaia Strom Royal Springs Latex διαθέτει τα εξής χαρακτηριστικά:
1η ΟΨΗ - Μέτριο σκληρό ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ
Ελατήρια Bonnel 180 τεμ. ανά τετραγωνικό μέτροΑπό ανοξείδωτο σύρμα πάχους 2.4mm, με περιμετρική στήριξη από κολώνες FOAM υψηλής πυκνότητας πάχους 15cm
Θερμοφιξαρισμένος τάπητας (κετσές) ΛΕΥΚΟΣ 1100gr ανά τετραγωνικό μέτροΕίναι προϊόν από πεπιεσμένο βαμβάκι και συνθετικές ίνες που υφίσταται ειδική επεξεργασία αποστείρωσης και σκλήρυνσης σε υψηλές θερμοκρασίες. Είναι ένα υγιεινό και ανθεκτικό υλικό που λειτουργεί ως προστατευτικό μεταξύ των ελατηρίων και των υπολοίπων υλικών του στρώματος.
Air FoamΥλικό υψηλής αντοχής και ποιότητας με εξαιρετική πυκνότητα, προσφέρει με την ανθεκτικότητα του καλύτερη στήριξη.
Βάτα 200gr ανά τετραγωνικό μέτροΥλικό από πρωτογενείς μικροίνες , μεγάλης ελαστικότητας, το οποίο χαρακτηρίζεται για την ανθεκτικότητα και την ευκαμψία του. Είναι υγιεινό και απόλυτα ανατομικό. Λόγω του σωστού αερισμού του δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων.
4 αεραγωγοί εξαερισμού (δύο στην κάθε πλεύρα)
Πλαϊνές κολώνες στήριξης Air Foam
2η ΟΨΗ - με ΑΝΩΣΤΡΩΜΑ μέτριο μαλακό - ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ
ERGO LATEX 4cmΥλικό εύκαμπτο με εξαιρετικά εργονομικά χαρακτηριστικά, που εγγυάται την φυσική θέση κατά την διάρκεια του ύπνου και δεν επιτρέπει καμία τάση η αντίσταση με την περιστροφή του σώματος. Χαλαρώνει τους μύες και υποστηρίζει καλά τους σπόνδυλους καθ’ όλη την διάρκεια του ύπνου. Είναι υποαλλεργικό, αντιμικροβιακό και αντιβακτηριακό. Δεν απορροφά υγρασία, είναι ανθεκτικό και μακράς διάρκειας ζωή.
Εξωτερικό ύφασμα καπιτονέ βαμβακερό (100% βαμβάκι)Με αντιβακτηριακές ιδιότητες που εμποδίζει την ανάπτυξη μικροοργανισμών στο εσωτερικού του.
Ύψος 30εκ. (+/-1)

5 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Κατασκευαστής: ACHAIA STROM