Κατηγορία Προϊόντος:  Καθισματάκια Αυτοκινήτου

€205,00

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Μεταφορικά: €0,00

Αντικαταβολή: €2,00

0 Likes

Το κάθισμα αυτοκινήτου Unico, είναι πιστοποιημένο για χρήση από τη γέννηση έως τα 36 κιλά, Ομάδα 0+/1/2/3.
Ένα κάθισμα για πάντα. Είναι το πρώτο κάθισμα της Chiccο που συντροφεύει το παιδί, από τη γέννησή του μέχρι 12 ετών. Προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό ασφάλειας, άνεσης και λειτουργικότητας.
1.  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΙSOFITΣε όλες τις διαμορφώσεις η τοποθέτηση πρέπει να γίνει με τη χρήση των συνδέσμων Isofix και τη ζώνη 3 σημείων του αυτοκινήτου για σταθερότητα και ασφάλεια.2. ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΜΕΙΩΤΗΡΑΣΜαλακό επιπρόσθετο μαξιλαράκι για ακόμη μεγαλύτερη άνεση3. ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΕΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣEξασφαλίζει μέγιστη προστασία ακόμη και στην περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης
ΟΜΑΔΑ 0+Το κάθισμα σε αυτή την ομάδα, πρέπει να τοποθετείται με φορά αντίθετη της κίνησης του αυτοκινήτου και πρέπει να απενεργοποιούνται οι αερόσακοι όπου υπάρχουν. To κάθισμα τοποθετείται με τη χρήση των συνδέσμων Isofix ΚΑΙ της ζώνης 3 σημείων του αυτοκινήτου.
Το παιδί συγκρατείται με ζώνη 5 σημείων.
ΟΜΑΔΑ 1Όταν το παιδί γίνει 9 κιλά, μπορείτε να τοποθετήσετε το κάθισμα με τη φορά κίνησης του αυτοκινήτου, ακολουθώντας την ανάπτυξη του παιδιού μέχρι την ηλικία των 4 ετών περίπου (9-18 Kg). To κάθισμα τοποθετείται με τη χρήση των συνδέσμων Isofix ΚΑΙ της ζώνης 3 σημείων του αυτοκινήτου.
Το παιδί συγκρατείται με ζώνη 5 σημείων.
ΟΜΑΔΑ 2/3Χάρη στο ρυθμιζόμενο προσκέφαλο, το κάθισμα μπορεί να ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού μέχρι την ηλικία των 12 ετών. Σε αυτή την ομάδα, το κάθισμα τοποθετείται με τη χρήση των συνδέσμων Isofix και της ζώνης 3 σημείων του αυτοκινήτου.
Το παιδί συγκρατείται με τη ζώνη 3 σημείων του καθίσματος του αυτοκινήτου.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣΧάρη στην μπροστινή λαβή είναι δυνατό να περιστρέψετε το κάθισμα για να του αλλάξετε τη φορά προσανατολισμού.

Κατασκευαστής: Chicco