Κατηγορία Προϊόντος:  Αποστειρωτές

€132,80

Κατόπιν παραγγελίας

Μεταφορικά: €0,00

Αντικαταβολή: €2,00

0 Likes

ΠεριγραφήΤο να ετοιμάσεις το γάλα του μωρού με το ένα χέρι, ειδικά όταν το έχεις στην αγκαλιά μοιάζει απίθανο;
Κι όμως, με τον παρασκευαστή γάλακτος tommee tippee® Perfect Prep γίνεται! Η συσκευή προετοιμασίας tommee tippee® Perfect Prep ετοιμάζει ένα φρέσκο μπουκάλι γάλα, ακριβώς στη σωστή θερμοκρασία, σε λιγότερο από 2 λεπτά. Το Perfect Prep έχει σχεδιαστεί για χρήση με νερό απευθείας από τη βρύση. Το νερό περνάει μέσα από ένα μοναδικό αντιβακτηριακό φίλτρο, για να διασφαλίσει ότι είναι καθαρό και ασφαλές, όπως και το βραστό νερό από το βραστήρα. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τα ειδικά φίλτρα tommee tippee® Anti-Bacterial Replacement με το Perfect Prep. Το φίλτρο μπορεί να μοιάζει πολύ με άλλα φίλτρα νερού, αλλά περιλαμβάνει μια μοναδική μεμβράνη διήθησης για την απομάκρυνση βακτηρίων και άλλων ρύπων που μερικές φορές μπορούν να βρεθούν στο νερό.
Προετοιμάζει μια νέα φιάλη σε σωστή θερμοκρασία σε λιγότερο από δύο λεπτάΛειτουργεί με οποιοδήποτε γάλα σε σκόνηΔιανέμει σωστή ποσότητα νερού για ακριβή και συνεπή αραίωσηΗ αρχική ζεστή βολή του νερού σκοτώνει τα βακτηρίδια που μπορεί να υπάρχουν στον τύπο
ΧαρακτηριστικάCloser to nature® - Perfect PrepΣυσκευή προτετοιμασίας γάλακτος σε σκόνηΕτοιμάζει μέσα σε μόνο 2 λεπτά ένα μπιμπερό με γάλα σε σκόνη.Αυτόματη ρύθμιση της σωστής θερμοκρασίας του γάλακτος και διανομή της σωστής ποσότητας νερού για ακριβή αραίωση.Xρήση νερού απευθείας από τη βρύση, που όμως καθαρίζεται από βακτήρια και ρύπους, χάρη στο μοναδικό αντιβακτηριακό φίλτρο Perfect Prep. Διατίθενται ανταλλακτικά φίλτρα αντικαταστασής.Λειτουργεί με οποιοδήποτε γάλα σε σκόνη.Διαστάσεις: 23,4 x 33,5 x 31 cm.

Κατασκευαστής: Tommee Tippee