Κατηγορία Προϊόντος:  Αποστειρωτές

€59,40

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Μεταφορικά: €0,00

Αντικαταβολή: €2,00

0 Likes

Χάρη στο ρυθμιζόμενο μέγεθος, ο ηλεκτρικός αποστειρωτής ατμού Philips Avent 3 σε 1 καταλαμβάνει το λιγότερο δυνατό χώρο στην κουζίνα σας, ενώ χωράει όλα τα σκεύη που πρέπει να αποστειρώσετε.
Αρθρωτή σχεδίαση αποστειρωτή 3 σε 1
Η μοναδική αρθρωτή σχεδίαση του αποστειρωτή 3 σε 1 καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στην κουζίνα σας, ενώ χωράει όλα τα σκεύη που πρέπει να αποστειρώσετε.
Αποστειρωμένα για έως και 24 ώρες, αν δεν ανοιχτεί το καπάκι
Ο αποστειρωτής διατηρεί τα περιεχόμενά του -μπιμπερό, θήλαστρα κ.λπ.- αποστειρωμένα για έως και 24 ώρες, εφόσον δεν ανοιχτεί το καπάκι.
Γρήγορος κύκλος και αυτόματη διακοπή λειτουργίας
Ο κύκλος αποστείρωσης διαρκεί μόλις 6 λεπτά. Μετά από αυτό το διάστημα, ο αποστειρωτής απενεργοποιείται αυτόματα, προσφέροντάς σας ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια.
Ευρύχωρος σχεδιασμός
Χωράει μέχρι έξι μπιμπερό Classic και Natural 330 ml/11 oz της Philips Avent για ταυτόχρονη αποστείρωση.
Η φυσική αποστείρωση με ατμό σκοτώνει το 99,9% των βλαβερών μικροβίων
Ο αποστειρωτής χρησιμοποιεί φυσικό ατμό για την αποστείρωση μπιμπερό και άλλων προϊόντων, σκοτώνοντας το 99,9% των βλαβερών μικροβίων χωρίς τη χρήση χημικών. Έτσι έχετε τη σιγουριά ότι όλα τα μπιμπερό και τα υπόλοιπα προϊόντα σας είναι αποστειρωμένα.
Εύκολος καθαρισμός και ασφαλής αποστείρωση
Χάρη στο σχεδιασμό ανοιχτού τύπου, μπορείτε να διατηρείτε εύκολα καθαρή τη θερμαντική πλάκα, ώστε να αποστειρώνετε κάθε φορά με καθαρό ατμό.
Aποστειρώνει διαφορετικά μπιμπερό, θήλαστρα και αξεσουάρ
Ο αποστειρωτής αποστειρώνει μπιμπερό με κανονικό και με πλατύ στόμιο. Επίσης, χωράει και άλλα προϊόντα βρεφανάπτυξης, όπως θήλαστρα και αξεσουάρ.

Κατασκευαστής: Philips Avent