Φτιαξε το δικο σου καταστημα.

Εύκολα! Γρήγορα!

Η πιο σύγχρονη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου

Ανοίξτε το δικό σας κατάστημα!

Ανοίξτε το δικό σας κατάστημα χωρίς να έχετε ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις και επικεντρωθείτε μόνο στην εξέλιξη της επιχείρησής σας. Η Ηλεκτρονική Αγορά σχεδιάστηκε για να μπορείτε να ξεκινήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα σε λίγα λεπτά και με πολύ εύκολο τρόπο.

Κάντε το πρώτο βήμα.

Επιλέξτε την Online Φόρμα Εγγραφής (δείτε την παρακάτω) και συμπληρώστε τα βασικά στοιχεία της Επιχείρησης, το επιθυμητό Όνομα χρήστη και Κωδικό πρόσβασης και αυτόματα θα δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα προκειμένου να ενεργοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητες προβολής και πώλησης στο Διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια στο Τμήμα Υποστήριξης Ηλεκτρονικών Αγορών Knowledge στο 2610-452820 Δευ-Παρ 9:00-17:00.


* Online Εγγραφή ΕΔΩ

Αυξήστε τις πωλήσεις σας.

Ενσωματώστε το e-shop μέσω εικονιδίου ή έξυπνου πλαισίου (banner ή iframe) και στην ιστοσελίδα σας για να έχετε το δικό σας 24ώρο ηλεκτρονικό κατάστημα. Με τον τρόπο αυτό αποκτάτε περισσότερες βιτρίνες των προϊόντων σας στο διαδίκτυο.
Σας προσφέρουμε την πιο μοντέρνα Πανελλαδική Ηλεκτρονική Αγορά www.directmarket.gr που διασυνδέεται και με Τοπικές Αγορές λειτουργώντας ως το απόλυτο Κεντρικό Marketplace της Ελληνικής αγοράς. Έτσι τα προϊόντα σας αποκτούν ταυτόχρονα επιπλέον ηλεκτρονικές βιτρίνες.
Επιπλέον δημιουργήσαμε την πιο ολοκληρωμένη Τοπική Αγορά των Επιχειρήσεων στην Ελλάδα ενώ προσφέροντας την ενσωμάτωση και στη δική σας ιστοσελίδα, ολοκληρώνουμε την επιτυχία για το πιο δυναμικό σας ξεκίνημα στο χώρο του Διεθνούς Ηλεκτρονικού Εμπορίου.


Διαδικασία Συμμετοχής σε απλά βήματα:

1. Συμπλήρωση Online Φόρμας Εγγραφής

Επιλέξτε την Online Φόρμα Εγγραφής (ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ) και συμπληρώστε τα βασικά στοιχεία της Επιχείρησης, το επιθυμητό Όνομα χρήστη και τον Κωδικό πρόσβασης και αυτόματα θα δημιουργηθεί ο λογαριασμός σας. Εμείς θα ελέγξουμε τα στοιχεία σας και άμεσα θα σας ανοίξουμε την δυνατότητα προβολής και πώλησης ώστε να ανεβάσετε τα προϊόντα σας στην Ηλεκτρονική Αγορά.
Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε στο Επιμελητήριό σας ή το Τμήμα Υποστήριξης Ηλεκτρονικών Αγορών Knowledge στο 2610-452820 Δευτ-Παρ 9:00-17:00.

2. Ανεβάστε τα προϊόντα σας

Μπορείτε να ανεβάσετε όσα προϊόντα θέλετε με όλα τα στοιχεία τους π.χ.: Όνομα προϊόντος, Τιμή σε ευρώ, Φωτογραφίες (από 1-5), Κωδικός μηχανογράφησης (αν υπάρχει για το συγκεκριμένο προϊόν), Βάρος συσκευασίας αποστολής αλλά και Ογκομετρικό βάρος της συσκευασίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το online πληροφοριακό υλικό που παρέχεται μέσα στον λογαριασμό σας. Μπορείτε να δημιουργείτε και συνδυασμούς προϊόντων δίνοντας τους ονόματα π.χ. Επιλογή 1, Συλλογή Κόκκινων Κρασιών, Πακέτο 12 τεμαχίων κλπ. Αν για κάποιο προϊόν θέλετε να κάνετε μια προσφορά μπορείτε εύκολα αλλάζοντας την τιμή στο κατάλληλο πεδίο. Με αυτόν τον τρόπο τα προϊόντα σας θα εμφανίζονται και στο χώρο Προσφορών της Ηλεκτρονικής Αγοράς.

3. Υπολογίστε τις διαστάσεις της συσκευασίας

Υπολογίστε το βάρος και τις διαστάσεις της κάθε συσκευασίας ανά προϊόν ή συνδυασμού προϊόντων ώστε να υπολογίζονται με ακρίβεια τα μεταφορικά σε προνομιακές τιμές για τους αγοραστές σας. Ισχύει ότι:
Βάρος: το προϊόν μαζί με τη συσκευασία του σε kg
(αν το βάρος είναι μικρότερο του κιλού το γράφετε ως δεκαδικός αριθμός π.χ. 250 γραμμάρια το γράφετε ως 0,250 kg)
Ογκομετρικό βάρος Συσκευασίας σε kg = μήκος επί πλάτος επί ύψος σε εκατοστά διά 5000.
Δηλαδή: Μήκος x Πλάτος x Ύψος / 5000
Μπορείτε επίσης να δημιουργείτε και συνδυασμούς προϊόντων δίνοντας τους ονόματα π.χ. Επιλογή 1, Συλλογή Κόκκινων Κρασιών, Πακέτο 12 τεμαχίων και το βάρος καθώς και το ογκομετρικό βάρος να συνδέεται με τη μια συσκευασία συνολικά για αυτά.

4. Τρόποι πληρωμής από τους πελάτες σας

i) Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώνεστε και μέσω πιστωτικής κάρτας ενός αγοραστή, δημιουργείστε έναν εμπορικό τραπεζικό λογαριασμό (αν δεν έχετε ήδη) που να επιδέχεται πληρωμές από το Internet μέσω πιστωτικής κάρτας. Συμπληρώστε τις αιτήσεις της τράπεζας σας και επικοινωνήστε μαζί μας για να γίνει η διασύνδεση. Εμείς θα συνεργαστούμε με όποια Ελληνική τράπεζα συνεργάζεστε και θα ολοκληρώσουμε τις ηλεκτρονικές πληρωμές για τα προϊόντα σας, ώστε τα χρήματα να πηγαίνουν από τον αγοραστή κατευθείαν στην τράπεζα σας σε πραγματικό χρόνο.
ii) Εάν επιθυμείτε να πληρώνεστε και με Κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό σας, απλά δηλώστε μας το ΙΒΑΝ της τράπεζας σας για να τον προβάλλουμε στις διαδικασίες εξόφλησης παραγγελίας.
iii) Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να αποκτήστε και λογαριασμό στην Ηλεκτρονική Τράπεζα PayPal για να νοιώθουν πιο ασφαλείς οι διεθνείς πελάτες σας και εμείς θα συνδέσουμε την εξόφληση των παραγγελιών σα και με την PayPal.
iv) Επιπλέον, η Αντικαταβολή είναι ο απλός τρόπος αποστολής παραγγελιών με πληρωμή κατά την παράδοση ενώ η courier σας αποδίδει τα χρήματα της αξίας της παραγγελίας κάθε 2η Παρασκευή του μήνα.
v) Αν θέλετε μπορείτε να επιλέξετε και Παραλαβή από το κατάστημα, για να δώσετε τη δυνατότητα να μπορεί να δέχεστε παραγγελίες σε 24ώρη βάση και Σαββατοκύριακα από ανθρώπους της γειτονιάς και της πόλης σας.
Επιλέξτε όσους τρόπους επιθυμείτε (ακόμα και όλους) για να δώσετε ταυτόχρονα περισσότερες ευκαιρίες και τρόπους αγορών στους ηλεκτρονικούς σας πελάτες.

5. Εκπαίδευση

Σας υποστηρίζουμε ολοκληρωμένα με εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό αλλά και παρέχοντας σας πλούσιο πληροφοριακό υλικό. Η εκπαίδευση σας πραγματοποιείται εξ αποστάσεως και είναι εξατομικευμένη στα αντικείμενα: Διαχείριση προϊόντων και παραγγελιών σύμφωνα με το πρόγραμμα που επιθυμείτε να ακολουθήσετε εσείς και για όσο χρονικό διάστημα. Παράλληλα αποστέλλεται το πλήρες Εγχειρίδιο χρήσης ενώ παρέχεται πλήρης Online βοήθεια και μέσα στην Εφαρμογή.

6. Έλεγχος

Γίνεται ένας τελικός έλεγχος από εσάς και από εμάς της σελίδας με τα Στοιχεία της Επιχείρησης σας και όλες τι πληροφορίες για τα Προϊόντα σας πριν εμφανιστούν στον «αέρα» και εφόσον έχετε συμπληρώσει και τους Ειδικούς Όρους της δικής σας Εμπορικής πολιτικής ανοίγει πλήρως η πρόσβαση στο και ξεκινά η προβολή και οι πωλήσεις σας.

7. Συμφωνητικό

Με την εγγραφή σας δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τους Βασικούς Όρους Χρήσης των υπηρεσιών της Ηλεκτρονικής Αγοράς www.directmarket.gr, ενώ αμέσως μετά την εγγραφή σας καταγράφετε και τη δική σας πολιτική σχετικά με την ακύρωση παραγγελιών, επιστροφή εμπορευμάτων κ.ά που περιγράφονται ως Ειδικοί Όροι και συνοδεύουν τις παραγγελίες των προϊόντων σας. Στο σύνολο τους οι όροι έχουν την ισχύ συμφωνίας.

8. Συμφωνία με μεταφορική εταιρεία

Έχουμε εξασφαλίσει Ειδικές τιμές με συγκεκριμένη εταιρία Ταχυμεταφορών και εάν θέλετε, σας αποστέλλεται η Προσφορά με τις προνομιακές τιμές και τους αναλυτικούς όρους. Μετά την υπογραφή, θα σας ανοιχτεί κωδικός και τα χαμηλά μεταφορικά κόστη θα ισχύουν τόσο για όλους τους πελάτες σας όσο και για όλες τις δικές σας αποστολές.
Για αποστολές Εμπορευμάτων εντός της περιοχής εάν μπορείτε και θέλετε να παραδίδετε εσείς τα προϊόντα στους αγοραστές σας, απλά το δηλώνετε στα στοιχεία σας.
Πολύ σύντομα θα δοθεί και δυνατότητα για αποστολές στο Εξωτερικό για όλες τις χώρες.

9. Ανεξάρτητο e-shop

Μπορείτε να αποκτήσετε ιδιόκτητο e-shop μέσα στην Πανελλαδική αγορά www.directmarket.gr με το όνομα της Επιχείρησης σας, να αλλάξετε την εμφάνιση του όποτε θέλετε επιλέγοντας μέσα από μοντέρνα σχεδιαστικά πρότυπα (templates), να προβάλλετε τα προσωπικά σας εμπορικά συνθήματα (μοτο) και να δώσετε την δική σας αισθητική μέσα από τις δικές φωτογραφίες και σχέδια για αυτό. (Σύντομα διαθέσιμο).

Απεριόριστες δυνατότητες

Με τη συμμετοχή σας μπορείτε είτε να προβάλλετε απλά τα προϊόντα σας ή και να τα πουλάτε ηλεκτρονικά. Αναδείξτε τα νέα και τα πιο δημοφιλή προϊόντα σας. Προβάλλετε την βιτρίνα που έχετε σήμερα στο κατάστημα σας για να παρακινήσετε ακόμα περισσότερο και τους τοπικούς σας πελάτες.
Δημιουργείστε ειδικές προσφορές για συγκεκριμένα προϊόντα ή πακέτα προϊόντων με σκοπό να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες. Αποκτήστε όλα τα οφέλη από τους ηλεκτρονικούς πελάτες δημιουργώντας το Ηλεκτρονικό Πελατολόγιο σας και επεκτείνετε τα σύνορα της επιχείρησης σας εκτός της πόλης, του νομού και της χώρας.
Χρησιμοποιήστε την προβολή στην Ηλεκτρονική Αγορά ακόμα και στο δίκτυο συνεργατών σας ως μηχανή παραγγελιοληψίας 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα. Κάθε παραγγελία την βλέπετε και στην ειδική εφαρμογή και στο email σας ενώ μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των τιμών, των χαρακτηριστικών των προϊόντων, των παραγγελιών, μέσα από το κινητό ή το tablet σας.

Η προβολή της Επιχείρησης και τον Προϊόντων σας καθώς και η λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος (e-shop), ενδέχεται να καλύπτεται από το τοπικό σας Επιμελητήριο. Εάν το Επιμελητήριο σας όμως δεν συμμετέχει στην Ηλεκτρονική Αγορά www.directmarket.gr, τότε έχετε 6 μήνες ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο πλήρους χρήσης χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση και να αποφασίσετε αν θέλετε την υπηρεσία. Μετά τους 6 μήνες το πιθανό ετήσιο κόστος θα κυμαίνεται από 100 έως 200 ευρώ ανάλογα τον αριθμό προϊόντων σας αλλά θα προηγηθεί αναλυτική πρόταση συνεργασίας στην οποία δηλώνετε αν θέλετε να συνεχίσει η συνεργασία μας.
Οι νομικές υποχρεώσεις που έχετε για την πώληση προϊόντων μέσω της αγοράς αναφέρονται ρητά στους Γενικούς Όρους της Αγοράς καθώς και στους Ειδικούς Όρους που δηλώσατε μετά την εγγραφή σας, ενώ αν έχετε συμφωνία με την συμβεβλημένη Εταιρία Ταχυμεταφορών αναφέρονται στους όρους που έχετε συμφωνήσει μεταξύ σας. Οι Γενικοί Όροι χρήσης και λειτουργίας της αγοράς αναφέρονται αναλυτικά και στις σελίδες της Ηλεκτρονικής Αγοράς ενώ οι δικοί σας Ειδικοί όροι αναφέρονται στην Εταιρική σας παρουσίαση και συνοδεύουν κάθε παραγγελία των προϊόντων σας.