Κατηγορία Προϊόντος:  Κρέμες - Λάδια - Serum

€85,00

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Αντικαταβολή: €2,50

Συσφικτικός ορός για τη φροντίδα του δέρματος, στην περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ.

Με τεχνολογία ανόρθωσης του περιγράμματος (Flex Lift Contour Technology) που παρέχει ένα ορατό αποτέλεσμα ανόρθωσης και σύσφιξης, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και βοηθά στην προστασία του δέρματος από την ατμοσφαιρική ρύπανση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρα σημάδια γήρανσης του δέρματος.

Το εκχύλισμα σπόρων σίκαλης, ένα νέο παλμιτικό τριπεπτίδιο42 και το εκχύλισμα από το φρούτο ραμπουτάν δρουν συνδυαστικά για να σας παρέχουν αποτελέσματα που μοιάζουν με αυτά μετά τη χρήση ρετινόλης, δηλαδή ορατή λείανση, σύσφιξη και τόνωση του δέρματος. Τέλος το εκχύλισμα σπόρων από το φυτό γκριφόνια (griffonia seed extract): παρέχει αντιοξειδωτική άμυνα για την προστασία από την επίδραση των ελεύθερων ριζών. Συσφίγγει άμεσα το δέρμα και το τονώνει με την πάροδο του χρόνου. Ανορθώνει ορατά και σμιλεύει το περίγραμμα. Λειαίνει και συσφίγγει το δέρμα με αποτελέσματα που ομοιάζουν μ' αυτά από τη χρήση ρετινόλης.

ΛΑΙΜΟΣ # ΡΥΤΙΔΕΣ ΛΑΙΜΟΥ # ΣΥΣΦΙΞΗ ΛΑΙΜΟΥ # ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΛΑΙΜΟΥ # ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ

Χρήση: Περιστρέψτε το στόμιο στο ΟΝ. Ανασηκώστε το πηγούνι προς τα πάνω και εφαρμόστε το προϊόν σε ολόκληρο το λαιμό, από το ντεκολτέ μέχρι τη γραμμή της κάτω γνάθου. Πιέζετε απαλά το προϊόν για να διανείμετε ένα λεπτό στρώμα από τον ορό κατά την εφαρμογή. Περιστρέψτε το στόμιο στο OFF και συνεχίστε να κάνετε ανοδικές κινήσεις μάλαξης στο δέρμα για να απορροφηθεί ο ορός. Κρατήστε το πηγούνι ψηλά μέχρι να στεγνώσει ο ορός. Χρησιμοποιήστε το πρωί και βράδυ.

Brands: DERMALOGICA
Συστατικά - Σύνθεση: Περιέχει: Εκχύλισμα σπόρων Σίκαλης, Παλμιτικό Τριπεπτίδιο42, Εκχύλισμα του φρούτου Ραμπουτάν, Εκχύλισμα σπόρων του φυτού Γκριφόνια (Griffonia Seed Extract)