Κατηγορία Προϊόντος:  Αντιηλιακά

€36,00

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Αντικαταβολή: €2,50

Αντιηλιακό με SPF50 ευρέος φάσματος, που προστατεύει από τις βλάβες που προκαλεί στο δέρμα η υπεριώδης ακτινοβολία, και οι περιβαλλοντικές επιρροές.

Η τεχνολογία των ολεοσωμάτων που περιέχει, ενισχύει το δείκτη αντιηλιακής προστασίας SPF και αντιμετωπίζει την απώλεια υγρασίας που προκαλείται από την υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Ελαφριά φόρμουλα που μειώνει τις βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία και δεσμεύει την υγρασία στο δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση στο δέρμα. Ανθεκτικό στο νερό (80 λεπτά), τέλειο για τους λάτρεις των σπορ. Ελαφριά φόρμουλα που απλώνεται στο δέρμα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

Δεν έχουν προηγηθεί πειράματα σε ζώα για τη δημιουργία του προιόντος.

ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ # ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ # ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ

Χρήση: Χρησιμοποιείτε καθημερινά στο πρόσωπο και το σώμα για αντιηλιακή προστασία όλο το χρόνο. Εφαρμόζετε πλούσια ποσότητα στο δέρμα, κατά προτίμηση 15 λεπτά πριν από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές που εκτίθενται συνήθως, όπως τα χέρια. Για συνεχή προστασία, εφαρμόζετε τακτικά και επαναλαμβάνετε όποτε χρειάζεται ειδικά μετά την κολύμβηση ή την άσκηση.
Η συμβουλή μας: Ανεξαρτήτως καιρού, προστατεύστε το δέρμα σας με αντιηλιακή προστασία ώστε να εμποδίσετε τις βλάβες από την γήρανση και τις περιβαλλοντικές επιρροές.

Brands: DERMALOGICA
Συστατικά - Σύνθεση: Περιέχει: Dipotassium Glycyrrhizate (Licorise) Extarct, Oleosome Microspheres, Υαλουρονικό Νάτριο Δεν περιέχει τεχνητά χρώματα και αρώματα. Χωρίς γλουτένη, συστατικά ζωικής προέλευσης, parabens.