Κατηγορία Προϊόντος:  Peeling - Scrub

€52,00

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Αντικαταβολή: €2,50

Προηγμένη AHA λοσιόν λείανσης του δέρματος.

Το PORE MINIMIZING TONIC είναι μία προηγμένη τονωτική λοσιόν για τη λείανση της επιδερμίδας σε άτομα που πάσχουν από διεσταλμένους πόρους. Ενδείκνυται για τη γήρανση του δέρματος και τους διεσταλμένους πόρους όπως και για εξάρσεις ακμής και το λιπαρό δέρμα.

Οι διεσταλμένοι πόροι είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει πολλά δέρματα ανεξαρτήτου ηλικίας, τύπο δέρματος και εθνικότητας. Εμφανίζονται επίσης σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις, όπως γήρανση, μελάγχρωση και λιπαρό δέρμα.

Κατάλληλο για όσους διαθέτουν νεανικό ή ώριμο δέρμα (25/40 +) και όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τα αποτελέσματα των διαδικασιών αναζωογόνησης του δέρματος (microneedling, ενέσιμα, dermal fillers, chemical peels, lasers, microdermabrasion, κλπ)

ΔΙΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΠΟΡΟΙ # ΛΕΙΟ ΔΕΡΜΑ

Χρήση: Κάθε πρωί ή και βράδυ, απλώστε τη PORE MINIMISING TONIC σε ένα στεγνό βαμβάκι και εφαρμόστε σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

50 εφαρμογές (κατά προσέγγιση) για τα 100 ml - Διάρκεια ζωής 30 μήνες - Εφόσον ανοιχτεί το προϊόν, χρησιμοποιήστε το σε 12 μήνες.

Brands: MEDIK8
Συστατικά - Σύνθεση: Περιέχει: Εκχύλισμα Red Clover, 5% L-Mandelic Acid, Γλυκερίνη, 1% L-Lactic Acid, Alpha-Lipoic Acid