Κατηγορία Προϊόντος:  Αντιηλιακά

€25,00

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Αντικαταβολή: €2,50

Αντιηλιακό Stick που απλ΄ώνεται πολύ εύκολα για την προστασία του περιγράμματος των ματιών, των χειλιών, καθώς και για εφαρμογή σε ουλές και κηλίδες.

Συνδυάζει φυσικά και χημικά φίλτρα UVB και UVA που παρέχουν προστασία UVB 124 και UVA 32. Έχει βιολογικά φίλτρα HEV+IR.

Λόγω του Collagen pro-47 προστατεύει και αυξάνει την παρουσία του κολλαγόνου υψηλής ποιότητας στο δέρμα.

Περιέχει έλαιο από σπόρους τριανταφυλλιάς για να ευνοήσει την αναγέννηση και την επούλωση.

Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Χωρίς άρωμα.

Ειδική υφή: Συμπαγές σε μορφή στικ. Μια πρακτική μορφή που κάνει εφικτή τη χρήση του προϊόντος οποιαδήποτε στιγμή με καλή εφαρμογή στο δέρμα.

PHOTOPROTECTION SOLUTIONS
Η νέα σειρά Photoprotection Solutions της Mesoestetic είναι μια πρωτοποριακή σειρά αδιάβροχων προϊόντων, που προσφέρει την πιο προηγμένη και ολοκληρωμένη τεχνολογία αντηλιακής προστασίας.
Συγκεκριμένα η δερματολογικά ελεγμένη φόρμουλα της παρέχει προστασία από τις βλαβερές επιδράσεις της ακτινοβολίας UVA και UVB, της υπέρυθρης ακτινοβολίας (IR) και του ορατού φωτός (HEV).
Τα ενεργά συστατικά των προϊόντων της συνδυάζουν την ασφάλεια με την αποτελεσματική αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση, ευνοώντας την παραγωγή κολλαγόνου και αποφεύγοντας τη φωτογήρανση του δέρματος.

Η σειρά Photoprotection Solutions σε συμμόρφωση με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς έχει αξιολογηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 24444.

Χρήση: Εφαρμόστε το Stick στην περιοχή γύρω από τα μάτια, στα χείλη ή όποιο ευαίσθητο σημείο ή περιοχή του σώματος επιθυμείτε. Ανανεώστε κάθε δύο ώρες αν είστε εκτεθειμένοι στον ήλιο.

Brands: MESOESTETIC
Συστατικά - Σύνθεση: Περιέχει: Collagen pro-47, Mesoprotech® complex, Rosehip Oil,