Κατηγορία Προϊόντος:  Καθαρισμός Προσώπου - Σώματος

€25,00

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Αντικαταβολή: €2,50

Λόγω των περιβαλλοντικών συνθηκών και του τρόπου ζωής, η κεράτινη στιβάδα εκτίθεται στα ακόλουθα: λίπος, ιδρώτας, ρύπους, βακτήρια/ιούς/μύκητες, make up. Αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν άμεσα την ισορροπία του δέρματος με τις εξής ορατές συνέπειες στο δέρμα: απώλεια φωτεινότητας, θαμπός τόνος, φραγμένοι πόροι, ατέλειες (φαγέσωρες), οξείδωση, πρόωρη γήρανση και ακανόνιστη υφή.

Το Brightening Foam είναι ένας κρεμώδης αφρός που καθαρίζει αποτελεσματικά το δέρμα αφαιρώντας το μακιγιάζ, ρύπους και περιττή λιπαρότητα.

Για Κανονικό και Μικτό Δέρμα.

Η παρουσία γλυκολικού και γαλακτικού οξέος σε χαμηλή συγκέντρωση επιτρέπει τη βελτίωση της υφής, της ποιότητας και της φωτεινότητας του δέρματος.

Η μοναδική σύνθεση των προϊόντων της νέας σειράς Cleansing solutions της Meosestetic έχει πολλαπλή δράση:

Διατηρεί την ισορροπία του μικροβιώματος του δερματος (bio-balancing action) χάρη στη δράση του μεταβιοτικού (postbiotic) lactobacillus ferment. Το Lactobacillus Ferment είναι ένα μεταβιοτικό ενεργό συστατικό που λαμβάνεται από τη ζύμωση ενός βακτηρίου, ενισχύει την ισορροπία της μικροχλωρίδας ώστε να ενισχυθεί και να διατηρηθεί η λειτουργία του δερματικού φραγμού σε βέλτιστες συνθήκες.

Έχει αντιοξειδωτική και καθαριστική δράση (antioxidant – antipollution action). Ένα βιοτεχνολογικό ενεργό συστατικό, το Urban D-tox, προσφέρει διπλή δράση στις επιπτώσεις της ρύπανσης στο δέρμα. Απομακρύνει τους ρύπους και μειώνει το οξειδωτικό στρες που είναι γνωστό ότι επιταχύνει τη γήρανση του δέρματος.Χρήση: Απλώστε ικανή ποσότητα Brightening Foam κάθε βράδυ ή και πρωί σε βρεγμένο δέρμα και κάντε μασάζ μέχρι να γίνει ένας απαλός αφρός. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Brands: MESOESTETIC
Συστατικά - Σύνθεση: Περιέχει: Ενεργά Συστατικά: Glycolic acid, Lactobacillus ferment, Urban D-tox