Κατηγορία Προϊόντος:  Διάφορα Προϊόντα Σώματος

€84,00

Άμεση Παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Αντικαταβολή: €2,50

Το Bodyshock Intensive Mist είναι ένα Διφασικό συμπύκνωμα αναδόμησης, διαμορφωμένo με το σύμπλεγμα υψηλής αποτελεσματικότητας [Meso]adipoactive complex™ για εντατική δράση σε εντοπισμένες περιοχές.

Μειώνει τον όγκο στα επίμονα σημεία, όπως στην κοιλιά και τους γοφούς.

Ο συνδυασμός του με εκχύλισμα Γαϊδουράγκαθου, καφεΐνη και εκχύλισμα arnica ενισχύει τη δράση του συμπλέγματος, μειώνοντας ορατά τα σημάδια της κυτταρίτιδας. Η ελαφριά του φόρμουλα και η εύκολη εφαρμογή του Intensive mist το καθιστά το τέλειο προϊόν για χρήση πριν από την άσκηση.

Η συνδυασμένη χρήση του με τα άλλα προϊόντα της σειράς Bodyshock εντείνει και ενισχύει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας. Χάρη στην ενσωμάτωση ενεργών συστατικών με διεγερτική και τονωτική δράση, μπορείτε να αισθανθείτε μια έντονη θερμότητα ή μυρμήγκιασμα στην περιοχή που εφαρμόζεται μετά τη χρήση. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το άτομο, την ημέρα ή τη στιγμή της ημέρας που εφαρμόζεται. Αυτή η αίσθηση οφείλεται στην επίδραση των ενεργών συστατικών στην περιοχή. Είναι προσωρινό και δεν πρέπει να συγχέεται με ένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα.

ΜΕΙΩΣΗ ΟΓΚΟΥ # ΚΟΙΛΙΑ # ΓΟΦΟΙ # ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Χρήση: Κοιλιά, Χέρια, Γοφοί, Μέση. Εφαρμόστε πριν από τη σωματική άσκηση ή/και ως ενισχυτικό πριν από τα προϊόντα Bodyshock celluxpert, Bodyshock firm’up και Bodyshock essential cream για να βελτιώσετε τα αποτελέσματα. Ανακινήστε το προϊόν και ξεκουμπώστε το περιστρέφοντας αριστερά μέχρι να ξεκλειδώσει ο μηχανισμός. Τοποθετήστε το προϊόν σε απόσταση 20 cm από το δέρμα και πιέστε το κάτω μέρος της φιάλης για να ψεκάσετε το διάλυμα. Απλώστε ομοιόμορφα κάνοντας απαλό, κυκλικό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Συστατικά - Σύνθεση: Περιέχει: Καφεΐνη, Εκχύλισμα άρνικας, Εκχύλισμα Γαϊδουράγκαθου, [Meso]adipoactive complex™ με Λυσίνη, Βαλίνη, Glycerophosphocholine, L-Καρνιτίνη